MINISTERUL PUBLIC
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Raport de activitate al Ministerului Public pe anul 2016

                                                                                                   3 martie 2017

                          

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Marţi, 7 martie 2017, ora 11:00, la Institutul Naţional de Statistică, va avea loc prezentarea Raportului de activitate a Ministerului Public pe anul 2016.

La eveniment vor participa procurori cu funcţii de conducere din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţională Anticorupţie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, precum şi procurori cu funcţii de conducere ai unităţilor de parchet din teritoriu.

Reprezentanții mass-media care vor participa la eveniment sunt invitați să își confirme prezența până luni, 6 martie 2017, ora 13:00, la adresa de email: presaatmpublic [dot] ro.

Accesul jurnaliștilor în sala de conferință va fi permis pe baza legitimației de jurnalist și a buletinului de identitate până la ora 10:45.

Raportul de activitate va fi postat pe site-ul oficial al Ministerului Public (http://www.mpublic.ro), rubrica „Raport de activitate”.